Books: 2 | Review: 0 | Avg rating: 3.93
Rate this author

Syafiq Aizat

3.83 of 5 Votes: 3
url
https://thebooksminority.com/syafiq-aizat
gender
male
website
http://www.gambatte2wawaw.blogspot.com
 
About this author
Books by Syafiq Aizat
AJAIB (2013)
language
English
3.64 of 5 Votes: 3
review 1: Seperti selalu bila aku baca Buku Fixi, buku ini aku habiskan kurang dari 12 jam. Aku suka olahan cerita ni. Kemas dan teratur. Salute untuk tu. Dari bab 1 sampai bab 43, memang rasa santai. Memula aku fikirkan ini novel seram. Tapi ternyata, terpesong. Sekadar pengalaman seorang...
AWAN (2014)
language
English
4.21 of 5 Votes: 2
review 1: Aku lagi suka ajaib dari Awan. Aku rasa Awan draggy. Ada part awal awal tu aku rasa macam tak perlu. Masa dah setengah aku rasa nak givap je. Pastu aku gi baca review kat goodreads orang kata ending dia sedih gila so aku sambung baca sebab curious. Aku tak tahu kenapa aku imagine...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)